Du är här Startsida / Mode & Skönhet / 8 eleganta bröllopsdofter
Parfym1

8 eleganta bröllopsdofter

Publicerad den september 13, 2018

Dofter kan ta oss tillbaka till platser, personer och minnen. Att unna dig själv en ny, lyxig doft till din bröllopsdag innebär att du alltid kommer att förknippa den med denna speciella dag. Bröllopstorget har valt ut 8 romantiska favoriter som både du och din partner kommer att älska! 

Alla produkter i denna artikel är utvalda av Bröllopstorgets redaktion och länkas till återförsäljaren via tjänsten Adviral.

Si, Giorgio Armani

Vad passar bättre på din bröllopsdag än en doft som faktiskt heter ”ja”?

Denna parfym beskrivs som chic, överdådig, intensiv, mjuk och dröjer sig kvar på huden och hänför dina sinnen. Det förnämliga och eleganta doftresultatet spelar på känslor och är troget Giorgio Armanis couture-anda. Denna kvinnliga doft kombinerar tre doftnoter: svartvinbärsnektar, modern chypre samt vit mysk med trätoner och inslag av fresia och majorrosdoft, och har skapats för den moderna kvinnan som är stark men feminin, sofistikerad och karismatisk.

Klicka här för att komma till produkten!

Skärmavbild 2018 09 13 Kl. 13.15.24
.

Tender Romance, Ralph Lauren

För en sportig men klassisk brud passar en doft från Ralph Lauren perfekt!

Ralph Laurens Tender Romance är en förtrollande, mjuk och feminin doft, och som skapar en varsam omfamning av vit magnolia och silkeslen kashmir. Toppnotena är ingefära, päronackord och bergamott, hjärtnoterna vit magnolia, jasmine, ingefära, och med basnotern som kashmir, benzoin, mysk.

Klicka här för att komma till produkten!

Skärmavbild 2018 09 13 Kl. 13.13.35
.

Bella Blanca, Oscar de la Renta

Namnet ”Bella Blanca” betyder ungefär ”den vackra vita”, vilket ju representerar dig som brud helt perfekt! Dessutom påminner flaskan om en vacker brudstass.

Doften öppnar med lätta, fruktiga och friska noter innan dess ljuvligt feminina hjärta ger sig till känna. I hjärtat finner vi de klassiska ingredienserna jasmin och ros som för tankarna till tidlösa dofter. Den varma basen är mjuk, sofistikerad och speglar den mer moderna sidan av märket Oscar De La Renta. Toppnoter: fresia, päron, svarta vinbär, mandarin, hjärtnoter: violblad, jasmin, vita rosor, liljekonvalj och basnoter: amber, sandelträ, persikomusk, tränoter.

Klicka här för att komma till produkten!

Skärmavbild 2018 09 13 Kl. 13.20.32
.

Untold, Elizabeth Arden

När ni gifter er går ni in i ett nytt kapitel, där varje dag blir ett nytt blad till er historia tillsammans. Låt doften Untold från Elizabeth Arden representera detta!

Parfymen beskrivs som feminin, sofistikerad, lyxig, modern och sensuell, och är den moderna kvinnans signaturdoft.

Klicka här för att komma till produkten!

Skärmavbild 2018 09 13 Kl. 13.21.57
.

Yellow Diamond Intense, Versace

Den gula diamanten är en av de mest exklusiva stenar som finns. Om du inte har turen att få bära en sådan på ditt vänstra ringfinger, kan du iallafall bära en doft som återspeglar den!

Yellow Diamond är en fräsch, ren doft. Den lysande citronen från Diamante och den fräscha päronsorbeten blandas med de sprudlande noterna från bergamott och den dynamiska accenten från neroli. Den sällsynta elegansen från apelsinblomma lyser igenom strålarna från fresia och den naturliga doften av lotus. Toppnoterna är citron, päronsorbet, bergamott, neroli, hjärtnoterna är apelsinblomma, fresta och lotus, samt med ambra, Palo Santo-träd som basnoter.

Klicka här för att komma till produkten!

Skärmavbild 2018 09 13 Kl. 13.23.20
.

Love Story, Chloé

Love story – kärlekshistoria. En doft med det budskapet känns helt rätt, bröllopsdagen till ära.

Med en parisisk touch är det här en fräsch, feminin och sensuell doft med noter av bland annat apelsinblomma, cederträ, jasmin och neroli.

Klicka här för att komma till produkten!

Skärmavbild 2018 09 13 Kl. 13.24.04
.

White Patchouli, Tom Ford

Lyxiga Tom Ford har riktiga statement-dofter som inte lämnar någon oberörd, dessutom är deras flaskor en riktig fröjd för ögat att ha i badrumsskåpet!

Med ett sensuellt hjärta av patchouli är Tom Fords White Patchouli omgiven av tränoter med lyxiga och eleganta vita blommor. Denna moderna doft präglas av en retro, klassisk stil och en sofistikerad tolkning av ”bohemian chic”.

Klicka här för att komma till produkten!

Skärmavbild 2018 09 13 Kl. 13.26.52
.

Réve Opulent, By Terry

För er som ska slå på stort med en riktigt pampigt bröllop, vill väl inte vara sämre på bröllopsdoftsfronten? By Terry gör fantastiskt lyxiga och sofistikerade dofter (och kostar därefter), Réve Opulent är inget undantag!

Med noter av jasmin, gardenia och vanilj, i en fräsch blandning av mandarin, vit persika och plommon öppnas doften, med hjärtnoter noter från den mest exklusiva gardeniablomman, till att övergå i en ädel och vacker turkisk ros, samt avslutas med kanel. Denna blommiga dröm avslöjar även en harmonisk blandning av vit mysk och vanilj. Toppnoter: mandarin, persika, plommon, hjärtnoter: gardenia, jasmin, turkisk ros, apelsinblomma, Ylang Ylang, kanel, och med basnoter av vanilj och vit mysk.

Klicka här för att komma till produkten!

Skärmavbild 2018 09 13 Kl. 13.29.41
.