Du är här Startsida / Inspiration / ”Vill du bli min brudtärna?” – så ställer du frågan på ett kreativt sätt
Shutterstock 699919288

”Vill du bli min brudtärna?” – så ställer du frågan på ett kreativt sätt

Publicerad den juni 8, 2020

Det finns många fina och kreativa sätt att ställa den ärofyllda frågan: ”Vill du bli min brudtärna?”. Nedan tipsar vi om fyra perfekta presenter att ge bort samtidigt som du frågar.

1. Presentkorg

Fyll en presentkorg med din brudtärnas favoriter. Vad sägs om ett väldoftande ljus, ett nagellack och en flaska bubbel. Gör en egen etikett och limma på flaskan för att göra den extra speciell.

Kasturi Roy Lgyktcpypio Unsplash
Foto: Kasturi Roy Lgyktcpypio, Unsplash

2. Ett personligt smycke

Vem hade inte blivit glad över ett personligt smycke som du delar med din brudtärna/brudtärnor som du lägger i en fin ask. När du har hittat det speciella smycket har bland annat Lagerhaus, Granit och Åhléns ett bra utbud av vackra askar med tillbehör.

Andie Gomez Acebo Seq4onjnwri Unsplash
Foto: Andie Gomez Acebo Seq4onjnwri, Unsplash

3. En brunch utöver det vanliga

Bjud in din blivande brudtärna på en härlig brunch och ställ frågan på detta roliga sätt – nämligen i en kaffekopp. Det finns ett flertal nätbutiker, bland annat Visa Print, där du kan skapa din egen personliga mugg som den ovan.

Alisa Anton Gnnmbvn6r64 Unsplash
Alisa Anton Gnnmbvn6r64, Unsplash

4. En necessär med monogram

En tjusig necessär med monogram är garanterat en uppskattad gåva som din blivande brudtärna kan ta med sig på din stora dag – men även ha användning för framöver. Den populära NYC-butiken ”Bag-all” har lanserat i Sverige och de är specialiserade på just påsar och necessärer i miljövänlig bomull. Där kan du även skriva en personlig hälsning på din produkt!

Processed With Vsco With A6 Preset
Foto via bag-all.se

Foto: pyrozhenka/Shutterstock.com