Du är här Startsida / Inspiration / Sanna Guidetti om bröllopet: ”Han blev verkligen överraskad!”
Sanna Guidetti

Sanna Guidetti om bröllopet: ”Han blev verkligen överraskad!”

Publicerad den februari 27, 2020

Många har väntat på att få höra mer om Sanna Guidettis fantastiska bröllop. Nu gästar hon podden Drömbröllop och berättar allt om förberedelserna, vigseln, festen och de stora överraskningarna.

Det var i juni 2019 som Sanna gifte sig med fotbollsproffset John Guidetti och bröllopet blev minst sagt över förväntan. Men under bröllopsplaneringen fanns det dock ett orosmoment: ”Ska alla hålla sams? Hur kommer det vara i min familj?”. Det var några frågor Sanna ställde sig själv.

Anledningen? Hennes pappa hade nämligen tackat nej för att hon inte hade bjudit hans dåvarande flickvän. Dessutom blev Sannas pappa besviken över att hon inte ville bli överlämnad vid altaret.

– Det tog ju liksom ett tag att smälta att han inte skulle komma, men då förträngde jag bara det för att det var för jobbigt, berättar hon i podden.

Men trots allt dök hennes pappa upp på bröllopsdagen.

– Jag var faktiskt inte ens förvånad. Jag vet ju att min pappa älskar mig, men att man gör dåliga beslut och säger dåliga saker och är långsint… Så jag förstår att han gör det i sista sekund. Lite dramatiskt… säger hon.

Så blev vigseln mellan Sanna och John Guidetti

Sanna beskriver utomhusvigseln som magisk med både skratt och tårar.

–  Jag har aldrig haft så ont i käkarna för jag log enda fram till John! berättar hon.

Hon hade även själv planerat en överraskning för sin man under bröllopsdagen. Sanna hade nämligen bjudit in artisten Frida Green som sjunger låten ”Johnny G”.

–  Han märkte först inte att hon sjöng live, men sen vände han sig om och såg henne. Han blev verkligen överraskad, det blev så lyckat!

Vill du lyssna på poddavsnittet? Här hittar du det.

Artikelbild: Instagram/ sannaguidetti & Shutterstock
Text: Matilda Törnqvist

Mer:
Ska ni gifta er utomlands? Här är 6 saker att tänka på
11 vackra brudklänningar – från budget till lyx