Du är här Startsida / Inspiration / ”Mys bröllop” lyser upp tv-hösten
Mysbröllop

”Mys bröllop” lyser upp tv-hösten

Publicerad den augusti 31, 2018

Med sommaren i backspegeln finns det ingen anledning till att deppa! Tv-hösten är en vacker trädgård fylld med kulörta lampor och klarast lysande är ”Mys bröllop” med premiär 25 oktober.
Programmet leds av prisbelönta konditorn My Feldt, som tillsammans med sin bror Putte skapar ett spännande, udda och roligt bröllop åt sina vänner.

– Det blir världens härligaste konfettiregn av glada program, det blir äkta, nära och hjärtligt, säger My Feldt.

Under åtta avsnitt jobbar My dag som natt med att ordna allt som krävs inför hennes vänners bröllop. Med hjälp av sin bror Putte och bygger de om en gammal lada där de skapar en makalös plats för både bröllopsmiddag och fest. My använder sig av det hon älskar mest i naturen och komponerar en spännande meny, och tar med trädgårdens alla grönsaker in i finrummet. Hon brygger även eget öl och färgar bröllopsklänningen med blommor.

Lokalproducerat och festligt

Med en bakgrund i restaurangbranschen vurmar My för ekologiska lokalproducerade råvaror, att laga mat efter säsong samt värdet i en egen odling. På Puttes gård utanför Halmstad har hon odlat massor av grönsaker och blommor – allt för att skapa den mest smakrika och färgsprakande bröllopsmiddagen.

– Jag älskar kalas, jag älskar naturen, återbruk, att utmana mig själv i saker jag inte gjort men som jag tror alla kan. Och så älskar jag att skratta, för har man skrattet så har man allt. Denna sommaren har jag fått göra precis allt det. Jag har fått ordna världens kärleksfest åt mina bästa vänner tillsammans med min lillebror Putte. Och framförallt så har vi bjudit in naturen att vara med, både i maten, kläderna, dukningen och i ringtillverkningen för jag älskar att jobba tätt med den, säger My Feldt.

Underbara My Feldt kommer att förgylla hösten med denna härliga programserie där allt kan hända. I Mys bröllop kommer tittarna få följa med på bland annat loppisjakt, få odlingstips och magisk matlagning – allt för att skapa ett minnesvärt bröllop både för brudpar och tittare, säger Sara Johansson, exekutiv producent TV4.

 

Mys bröllop har premiär 25 oktober i Sjuan, på TV4 Play och C More.