Du är här Startsida / Inspiration / Lysande bröllop med fina ljusslingor – 10 utvalda favoriter
Ljusslingor

Lysande bröllop med fina ljusslingor – 10 utvalda favoriter

Publicerad den oktober 2, 2018

Oavsett årstid, tema, utomhus eller inomhus, rustikt eller modernt, så sätter ljusslingor stämningen på bröllopet och är ett enkelt och effektfullt sätt att få till en varm känsla.

Eftersom olika typer av ljusslingor kan användas för olika ändamål och ge olika slags effekt, har Bröllopstorgets redaktion här listat 10 favoriter av olika modeller. Inspireras nedan för lysande bröllopsdekoration! (Klicka på rubrikerna för att komma till produkterna!)

Alla produkter i denna artikel är utvalda av Bröllopstorgets redaktion och länkas till återförsäljaren via tjänsten Apprl.

Microljusslinga, 79 kr

Liten batteridriven slinga som ger ett varmvitt ljus, och passar perfekt för bröllopsdukningen. Välj mellan silver, guld eller koppar.

Ell 1040562 03 De 01
.

Glödlampsslinga för inomhusbruk, 79 kr

Batteridriven partyljusslinga med plasthöljen och 5 LED-lampor för inomhusbruk. Dekorera dörrposter eller häng ovanför bardisken!

Glödlampa75
.

Risbollar, 175 kr

Inget ladubröllop är komplett utan risbollar hängandes i taket! Den här 4,5 m långa slingan lämpar sig dessutom även för utomhusbruk.

Ris2
.

Modern ljusslinga md metallkuber, 295 kr

Dekorationsslinga med 10 LED-lampor och metallkuber, som adderar en tuffare twist till bröllopsdekorationen. Ljusslingan är 2,25 meter lång och känns både lyxig och stilren.

Edge2
.

Stora glödlampor, 375 kr

Häng en sådan här slinga längs med ditt långbord för en mysig ljuskälla, och väldigt dekorativ detalj!

Bigcircus
.

Ljusslang med neoljus, 499 kr

Flexibel, platt ljusslang som fästes med tejp som sitter på baksidan av slingan. Ett måste på dansgolvet – ett tips är att fästa denna längs med ”scenen”, om ni har en sådan, eller varför inte vira den kring pelare och takbjälkar?

Neoljus2
.

Ljusslinga med tassels, 99 kr

Fin ljusslinga med tassels: söt, romantisk och väldigt bröllopsvänlig!

Tassels2
.

Slinga med småljuskällor, 319 kr

Fin slinga som kan användas på många sätt, men blir extra fin på bordet tillsammans med inslag från växter eller blommor!

Dewdrop
.

Klassiska glödlampor, 319 kr

En lång slinga med glödlampor på rad kan tyckas simpelt, men blir superfint och ger en rustik känsla. Denna är 4,5 meter lång, och ljuskällor ingår.

Störreglödlampor1
.

Glödlampor med mässingssockel, 379 kr

Är du supernoga med detaljer och vill att allt ska matcha (vi dömer dig inte!), så finns denna snygga ljusslinga med mässingssockel. Ger ett varmvitt sken, och är redaktionens personliga favorit.

Mässing2
.