Du är här Startsida / Inspiration / Ida Sjöstedt gör bröllopskollektion med NAKD – se klänningarna här
Ida Sjöstedt för NA-KD

Ida Sjöstedt gör bröllopskollektion med NAKD – se klänningarna här

Publicerad den mars 17, 2020

I en exklusiv kollektion tillsammans med modejätten NA-KD ser vi nu Ida Sjöstedts vackra skapelser i form av tyllmaterial, spets och blommor. Här är ett smakprov på några av klänningarna från kollektionen!

Den svenska modedesignern Ida Sjöstedt är mest känd för sina vackra bröllops- och galaklänningar som ofta syns på röda mattan. De senaste åren har dessutom många olika kändisar setts använda hennes plagg, bland annat prinsessan Sofia och bloggerskan Kenza Zoutien.

Tidigare har Ida Sjöstedt prisats för sina designer och kollektioner. Bland annat vann hon år 2016 pris på ELLE-galan som årets designer och vi har tidigare sett henne samarbeta med både Ellos, Nelly och Bubbelroom. Nu är det dags för ytterligare ett magiskt teamwork med NA-KD.

Locka fram den inre prinsessan

Den nya kollektionen består av klassiska spetsklänningar i både lång och kort modell. Dem har också vackra 3D-blommor och massor av tyllmaterial och vi ser totalt sex klänningar i långa och korta modeller som finns i både svart och vitt.

–  För NA-KD ville jag skapa en kapselkollektion som verkligen lockar fram den inre prinsessan hos alla kvinnor, säger Ida Sjöstedt i ett pressmeddelande.

Se kollektionen här!

Kollektionen Ida Sjöstedt x NA-KD säljs exklusivt på NA-KDs hemsida och priset ligger mellan 1 995 kronor till 3 995 kronor. Dessutom är kollektionen limited edition och därför finns varje klänning bara i upp till cirka hundra exemplar. Så vill du försäkra dig om att få tag på en klänning skapad av Ida Sjöstedt, borde du klicka hem en redan nu!

1. Svart miniklänning i spets

Denna spetsdröm har blomdetaljer, korta ärmar, hög krage och en tyllkjol i prickigt. Vi älskar den!

Klänning 1
Klicka här för att köpa den! (Foto: NA-KD)

2. Vit miniklänning i spets

Här är samma modell som den svarta, men i en vit och ljuvlig färg. Denna har också blomdetaljer på överdelen och en hög krage!

Foto: NA-KD
Köp här för 1995 kronor  (Foto: NA-KD)

3. Svart figurnära klänning

Denna underbara svarta klänning har en rund halsringning, öppen rygg med dragkedja och är prydd i ljuvlig spets!

Klänning 4
Om du vill köpa den så klicka här!  (Foto: NA-KD) 

4. Vit figurnära klänning

Som klänningen ovan, finns den även i vitt. Denna har också fina spetsdetaljer, är figurnära och har en rund halsringning.

Klänning 2
Finns att köpa här!  (Foto: NA-KD) 

5. Svart figurnära klänning

En magiskt längre klänning i spets på över delen, öppenrygg och korta ärmar. Dessutom med en böljande och lång kjol med underbara prickiga detaljer.

Klänning 5
Klicka in här om du vill köpa den!  (Foto: NA-KD) 

6. Långklänning med prickiga detaljer

Vill du skippa den svarta så finns samma modell fast i vit. Även denna har en böljande kjol med prickiga detaljer och öppen rygg.

Klänning 3
Finns att köpa här för 3995 kronor!  (Foto: NA-KD) 

Foto: NA-KD.se

LÄS ÄVEN: Vem betalar brudtärnans klänning? Här svarar bröllopsplaneraren

Det finns vissa saker som brudarna önskade att de inte hade spenderat så mycket pengar på… Planerar du ett eget bröllop kan det här vara värt att tänka på! Se mer i videon nedan.