Du är här Startsida / Inspiration / Hyr en förlovningsring hos Efva Attling
Rockstar Say Yes Pink1

Hyr en förlovningsring hos Efva Attling

Publicerad den mars 19, 2019

Att välja förlovningsring är ett stort beslut. Det är mycket som ska stämma, till exempel vill man vara säker på att det ska bli rätt modell och storlek. Efva Attling erbjuder nu den som ska fria att hyra en attrapp-ring i 14 dagar till själva frieriet. 

Tanken är att ni på det sättet kan ta reda på ringens storlek tillsammans, när frågan väl är ställd. Det finns också möjlighet att byta till en annan modell, om den första mot förmodan inte skulle falla i smaken.

När du hyr en ring betalar du 20 procent av det totala priset. När du sen beställer på den riktiga ringen betalar du de resterande 80 procent, eller motsvarande mellanskillnad.

Så här går det till:

1. Beställ din hyr-ring

Välj vilken ring som du vill använda till ditt frieri. Lägg ringen i varukorgen, gå till kassan och slutför beställningen. Din ring skickas hem till dig i en fin lackbox inom 1-3 arbetsdagar.

2. Returnera kostnadsfritt

Det är kostnadsfritt att returnera din hyr-ring igen när frieriet är över, och görs inom 14 dagar. Använd följesedeln som följer med i paketet. Du kan också lämna tillbaka ringen i någon av Efva Attlings butiker.

3. Beställ den äkta ringen

Frieriet är över och din partner har sagt ja! Då är det dags att beställa den äkta ringen. Kontakta Efva Attlings kundtjänst och ange det ordernummer som du fick när du beställde hyr-ringen, så får du hjälp att lägga in beställningen. Alla ringar görs på beställning och leveranstiden är normalt 4 veckor.

Läs mer på efvaattling.se!