Du är här Startsida / Inspiration / Dekorera med årets färg: ”Living Coral”
Livingcoral

Dekorera med årets färg: ”Living Coral”

Publicerad den januari 24, 2019

Varje år utser färginstitutet Pantone ”Color of the year” – det vill säga den färgen de anser vara årets trendfärg. För 2019 har man nu utsett en tropisk, klar korallfärg, som de kallar för ”Living Coral”.

Vi kan givetvis inte hjälpa att sätta denna exotiska nyans i bröllopssammanhang. Vi tar oss till sydligare breddgrader och tänker oss ett intimt strandbröllop med turkost vatten och djungelmiljö som fond!

Rustikt på Maui

Aloha! Hawaii är en av de mest populära platserna i världen för bröllop. Exotiska blommor tillsammans med bambu och gröna blad blir en inbjudande kombo.

Tropical Coral Wedding Inspiration Place Setting
.
Tropical Coral Wedding Inspiration Cocktails
.
Tropical Coral Wedding Inspiration Cake
.

Bildkällor: theweddingplaybookKrista Mason Photography via Ruffled, Chelsea Scanlan via Ruffled, Bonnie Berry Photography via Style Me Pretty 

Sand mellan tårna på Bahamas

Paradisön med de simmande grisarna lockar brudpar både för vigsel och bröllopsresa. Koralltoner gör sig perfekt till det kristallklara, turkosa vattnet.

Bahamas Bord
.
Bahamas Båge
.
Bahamas Inbjudan
.

Bildkällor: Set Free Photography via Southern Weddings, Parris Chic via Green Wedding ShoesLauren Fair Photography, heyweddinglady.com

Festligt i Mexico

Var passar ett färgsprakande bröllop bättre än i Mexico? Här finns magiska stränder, fantastisk mat, Mariachi-band och givetvis en och annan tequila-drink!

Destination Wedding In Cabo With Photos By Chris Plus Lynn Photographers 20
.
Tårta Mexico
.
Vitträ Mexico
.

Bildkällor: junebugweddings/Chris Lynn Photographers brides.com/Ryan Flynn PhotographyJillian Mitchell photography/stylemepretty.com

Surfa lugnt i södra Kalifornien

Även i södra Kalifornien hittar vi många populära bröllopsplatser, och speciellt fina är de små kustsamhällena nästan nere vid Mexicos gräns. Här influeras man av grannlandet, men med en surfig twist!

Cali Tårta
.
Cali
.
Inbjudning Cali
.

Bildkällor: 100layercake.comAnna Delores Photography