Du är här Startsida / Inspiration / Billigare alternativ till klänningar från omtalade kändisbröllop
Meghan Markle

Billigare alternativ till klänningar från omtalade kändisbröllop

Publicerad den april 8, 2019

I sökandet efter den perfekta bröllopsklänningen är det inte helt ovanligt att man hämtar inspiration från allt ifrån kungligheter, skådespelare och artister. Oftast kostar dessa klänningar en förmögenhet och är specialgjorda plagg. I denna artikel har vi plockat klänningar från de mest omtalade bröllopen 2018 och hittat liknande, billigare alternativ till de här vackra och fängslande klänningarna.

Alla produkter i artikeln är utvalda av Bröllopstorgets redaktion och länkas genom Apprl.

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow gick ner för altaret i en fantastisk Valentino-klänning med spetsdetaljer över hudfärgat tyll. Klänningen hade holkärmar en fylligare kjol och en nyckelhålutskärning på ryggen. Denna klänning hade en sexsiffrig prislapp till skillnad från vårat förslag som har en prislapp på endast fyra siffror. Klänningen nedan från Bubbleroom har många likheter med Paltrows Valentino-klänning, och är därför ett perfekt prisvärt alternativ!

Gwyneth Wedding Dress
Gwyneth Paltrow
Gwyneth Dress
Gwyneth Paltrow

Bildkälla

Bröllopstorgets prisvärda alternativ:

Gwyneth Alternative
Bubbleroom, 3 999 kr
Gwyneth Alternative 2
Bubbleroom, 3 999 kr

Karlie Kloss

Under 2018 gifte sig supermodellen Karlie kloss. Hennes oktoberbröllop var som ur en saga men höjdpunkten var såklart hennes specialgjorda Dior-klänning som likt Gwyneth Paltrows Valentino-klänning hade en prislapp på flera hundra tusen kronor. Klänningen var simpel men elegant med en V-ringning och långa spetsärmar. Det billigare alternativet har till skillnad från Karlies klänning korta ärmar, dock är den väldigt lik i övrigt – och är klart billigare!

Karlie Kloss Wedding Dress
Karlie Kloss
Screen
Karlie Kloss

Bildkälla

Bröllopstorgets prisvärda alternativ:

Karlie Alternative
Bubbleroom, 2 999 kr
Karlie Alternative 2
Bubbleroom, 2 999 kr

Meghan Markle

Giftermålet mellan hertigen och hertiginnan av Sussex har nog inte undgått någon. Meghan Markles Givenchy-klänning var så vacker att den nu kommer ställas ut på Windsor-slottet i England. Den här simpla långärmade båtkragsklänningen är en av de dyraste på den här listan med en prislapp på flera miljoner kronor. En klänning som den här är svår att hitta, men vi har plockat fram det perfekta alternativet! Den alternativa klänningen från ASOS är klart billigare men nästan identisk bortsett från släpet.

The Wedding Of Prince Harry And Meghan Markle, Ceremony, St George's Chapel, Windsor Castle, Berkshire, Uk 19 May 2018
Meghan Markle

Bildkälla

Meghan Wedding Dress
Meghan Markle

Bildkälla

Bröllopstorgets prisvärda alternativ:

Skärmavbild 2019 04 08 Kl. 13.29.09
Asos, 518 kr
Skärmavbild 2019 04 08 Kl. 13.51.16
Asos, 518 kr

Amy Schumer

Komikern Amy Schumers spontana bröllop ägde rum endast en vecka efter beslutet att gifta sig med maken Chris Fischer. Detta gjorde även att hon inte hade tid för en specialgjord extremt dyr klänning, vilket resulterade i att hon bar en klänning som går att köpa från Nordströms för runt femtio tusen kronor. Även fast det här är den billigaste klänningen på listan, är det inte troligt att vem som helst har råd med samma klänning. Därför har vi hittat ett jättebra alternativ till den här blommönstrade spetsklänningen. Alternativets blommor är dock 3D vilket ger den mer liv och är extremt trendigt just nu.

Alec Baldwin
Amy Schumer
Amy Wedding Dress
Amy Schumer

Bildkälla

Bröllopstorgets prisvärda alternativ:

Amy Alternative
Bubbleroom, 6 999 kr
Amy Alternative 2
Bubbleroom, 6 999 kr

Kate Middleton

Kate Middleton och prins Charles av Englands bröllop ägde till skillnad från de andra bröllopen på den här listan inte rum under 2018. Bröllopet var nog en av de största händelserna under 2011 och talas om än idag. Ingen detalj har klarat tidens prövning som Kates häpnadsväckande klänning. Kate jobbade länge på sin klänning med designers från Alexander McQueen. Klänningen kostade likt Meghan Markles klänning flera miljoner kronor. Klänningen är väldigt unik men alternativet vi har tagit fram är som en kopia av klänningen, inspirerad av den viktorianska eran och som alla andra alternativa klänningar på den här listan extremt mycket billigare (med betoning på extremt!).

Kate Middleton Wedding Dress
Kate Middleton

Bildkälla

Kate Wedding Dress
Kate Middleton

Bildkälla

Bröllopstorgets prisvärda alternativ:

Skärmavbild 2019 04 08 Kl. 13.57.53
JJs house, 2 294 kr

Skärmavbild 2019 04 08 Kl. 13.58.46
JJs house, 2 294 kr