Du är här Startsida / Inspiration / 6 detaljer till en lyckad möhippa

6 detaljer till en lyckad möhippa

Publicerad den februari 10, 2020

Möhippan ska vara lustfylld och ett härligt äventyr med dina närmaste innan bröllopet. Vad ni hittar på är mindre viktigt – huvudsaken är att ni har kul och njuter av varandras sällskap innan den stora dagen.

Som en extra festlig detalj är det roligt att ni har på er matchande outfits eller accessoarer men också att ni umgås med varandra och gör något roligt.

Kolla in dessa 6 detaljer för inspiration.

Kidnappning av bruden

Bruden brukar oftast inte få veta när eller vart möhippan ska äga rum. Planera därför en passande och rolig kidnappning av bruden. Exempelvis tidigt på morgonen hemma i brudens hem eller att någon lurar iväg henne på en överraskning.

Matchande morgonrockar

Självklart ska bruden och brudtärnorna ha matchande morgonrockar i siden. Gärna i samma färg och med tryckt text på ryggen … ingen får ju missa vilka det är som är brudtärnor!

Foto: Shutterstock

Maxa med dekorationer

För att skapa stämning kan man dekorerar och samla på sig accessoarer till möhippan. Gillar bruden en viss färg är det dessutom kul att försöka ha samma kulör på sina dekorationer.

Skål för bruden!

För att fira att den stora dagen snart är här kan det vara festligt att skåla i ett glas champagne på möhippan. Det går givetvis lika bra att skåla i annan dryck också!

Foto: Pexels

Föreviga möhippan

En kul idé kan vara att dela ut några engångskameror eller skicka runt en polaroidkamera för att föreviga möhippan. Varför inte också köpa ett fotoalbum att placera bilderna i som ett minne till bruden.

Överraska bruden!

Bruden ska såklart inte veta om några detaljer på möhippan så låt henne få gissa varje aktivitet som ni planerat in. På detta sättet blir bruden lite extra pirrig i magen och hon blir även överraskad av varje moment.

Foto: Pexels

Ska du hålla tal på din bror, syster eller väns bröllop? Se videon nedan för tips och inspiration!