Du är här Startsida / Festen / Gåvogram och Lyckogram
Gåvogram Och Lyckogram

Gåvogram och Lyckogram

Publicerad den november 22, 2010

När du vill fira eller önska någon lycka är ett gåvo- eller lyckogram bra.

Lyckogram är dessutom en perfekt present till brudparet som inte önskar några presenter i form av saker då värdet man ger istället går till andra välgörande ändamål.

Det underlättar om brudparet har skrivit ut en postogramadress med inbjudan som brukar förkortas ”pga”, annars kan säkert någon nära anhörig bistå dig med postadress. Oftast skickas postogrammet med vanlig postgång, man gör därför klokt i att se till att det kommer fram vardagen före bröllopet.

Gåvogram och lyckogram från BarnSamariten
BarnSamariten är en insamlingsstiftelse för barn i nöd. BarnSamariten arbetar bland annat i Etiopien, Zambia och Brasilien. Genom en gåva till BarnSamaritens hjälparbete ger du en framtid och ett hopp för barn och familjer i en hopplös situation. För mer information om BarnSamariten se:

www.barnsamariten.se


Gåvogram från Diakonia

En gåva från Hjärtat.
Vill du uppvakta någon på högtidsdagen? Ge en gåva som gläder många – stöd Diakonias arbete för att förbättra situationen för världens mest utsatta människor. Ett fint sätt att visa att du bryr dig är att genom Diakonia skicka en högtidsgåva. För mer information se Diakonias hemsida:
www.diakonia.se

Gåvogram från Läkarmissionen
När Du har någon eller något att fira, eller någon vars minne Du vill hedra – kan du använda Läkarmissionens vackra Gåvogram eller Minneskort. Du sprider dubbel glädje, mottagaren blir tacksam för Din omtanke och samtidigt hjälper Du människor i u-land. För mer information om Läkarmissionen se:
www.lakarmissionen.se


Gåvogram från SOS-Barnbyar

Ett gåvokort från SOS-Barnbyar är alltid en uppskattad gåva. Kortet är ett bevis på att ett bidrag har skänkts till SOS-Barnbyars arbete för föräldralösa och övergivna barn runt om i hela världen. Illustrationerna är av Ilon Wikland. Genom gåvokorten skänker du inte bara en gåva till en vän utan också till behövande barn, kan det bli bättre?
www.sos-barnbyar.se


Högtidsgåvor från Hoppets Stjärna

Hoppets Stjärna är en politiskt och religiöst obunden biståndsorganisation. Vi bygger på de kristna värderingarna om att varje människa har samma rätt och värde, oavsett färg eller social tillhörighet. Skänk glädje och framtidstro för barn i tredje världen eller Östeuropa.
www.starofhope.org


Gåvoblad & E-vykort från Rädda Barnen

En bra present för dig som vill bidra till en bättre värld för barn. Du kan välja mellan att skicka ett gåvoblad eller ett e-vykort. Du stödjer Rädda Barnens arbete för barns rättigheter samtidigt som du uppvaktar eller hedrar dina vänner på ett fint sätt! Vill du veta mer, gå in på Rädda Barnens hemsida:
www.rb.se