Du är här Startsida / Inspiration / Ringtrender för 2019
Ringtrender

Ringtrender för 2019

Publicerad den februari 25, 2019

Även om ”diamonds are forever”, så kan trenderna skifta när det kommer till design, metaller och annorlunda detaljer. I år går vi bland annat i Meghan Markles fotspår, och har en förkärlek för asymmetrisk design och nytänkande utsmyckningar. 

Här är vår trendspaning för 2019!

 

Annorlunda slipningar

Päronformad, oval och kuddslipning – kända namn som Priyanka Chopra, Cardi B, Karlie Kloss och Hailey Bieber har alla valt annorlunda slipning på sina ringar, och vi tror att vi kommer att fortsätta att se fler icke-runda ringar under 2019.

Slipning
Oval slipning

Unika detaljer

It’s all in the details! Satsa på en vacker detalj på en annars klassisk ring, för att göra den unik och personlig. Diamantbeströdda klor, eller varför inte en gömd diamant på insidan av ringen som representerar något speciellt för er.

Detaljer
Små diamanter på ringens klor

Rött guld

Meghan Markles magnifika förlovningsring i rött guld med tre stenar satte verkligen den varma metallen på kartan igen. Från att ha varit vitt guld som har dominerat de senaste åren, har rött guld återtagit sin plats på trendlistorna.

Rött Guld
Klassisk sidostensring i rött guld

Ringförstärkare

Så kallade ”ring enhancers” (översatt ”ringförstärkare”) och vigselringar som är formade som en liten pil eller båge för att accentuera vigselringens diamant har blivit riktigt populärt – och vi förstår varför. Vem skulle inte vilja få ut det mesta av sina fina ringar?

Enhancer
Vacker kombination där den undre ringen förstärker den övre

Utmärkande halos

En haloring är en klassiker som alltid kommer vara på tapeten. Nu har vi dock börjat se halos med mer utmärkande och unik design, istället för den traditionella kransen.

Halo
Haloring i modern tappning

Asymmetrisk design

Att kunna utforma sin egen ring gör att fantasin bara sätter gränser för hur de kan se ut. Ur detta har trenden med asymmetriska ringar vuxit. Cool, nytänkande design som garanterat gör din ring unik.

Asymmetrisk
Asymmetrisk ring i vitguld

Bildkälla: theknot.com