Du är här Startsida / Mode & Skönhet / Spana in & Other Stories Bridal Capsule Collection
Spana In & Other Stories Bridal Capsule Collection

Spana in & Other Stories Bridal Capsule Collection

Publicerad den april 26, 2018

Svenska butiken & Other Stories lanserar en festlig kollektion som andas bröllop och fest!

& Other Stories Bridal Capsule Collection är en kapselkollektion bestående av sju klänningar och två byxdressar som får dig att glänsa genom våren och vidare. Oavsett vilken tillställning som väntar; bröllop, examen, bal eller trädgårdsfest finns här något för varje tillfälle. Tunn silke, virkad spets och mjuk bomull är genomgående material i kollektionen som kommer i färgerna vit, blå, orange och rosa.

”Idén med att ta fram garderobsjuveler har alltid varit en del av & Other Stories filosofi. Med bröllopskollektionen fokuserar vi på plagg för speciella tillställningar, i synnerhet bröllop, men varje klänning och byxdress har mångsidiga kvalitéer och kan enkelt förvandlas till ett av dina mest uppskattade och användbara plagg i garderoben”, säger Malin Sone, Chefsdesigner på & Other Stories.

Bröllopskollektionen kom till liv under en solig dag på en ranch i Topanga Canyon, Los Angeles. Kollektionen berättar historier om coctailfester bland bergen, omringad av citrusdoftande blommor och förväntningar på att dansa genom den varma sommarnatten.

Genom tidlösa siluetter visar Bridal Capsual Collection alternativ för alla tillställningar som våren och sommaren bjuder på. & Other Stories tror på att få det mesta ut av ett köp och dessa plagg kan enkelt anpassas efter varje tillfälle. Priserna går från 990 kr för en kort klänning till 1450 kr för en byxdress eller någon av långklänningarna.

Kollektionen finns tillgänglig i utvalda & Other Stories butiker och på stories.com.

Smygkika på kollektionen här!

R1 03366 003a 001
.
Bridalcapsulecollectionotherstories2
.
Bridalcapsulecollectionotherstories6
.
Bridalcapsulecollectionotherstories7
.