Du är här Startsida / Mode & Skönhet / Så får du perfekt hy inför bröllopet
Så Får Du Perfekt Hy Inför Bröllopet

Så får du perfekt hy inför bröllopet

Publicerad den juli 15, 2016

Hjälp din hud på traven och få fram en snygg lyster inför den stora dagen. Här är tre knep som hjälper. Och viktigast av allt: tänk på att inte göra någon behandling eller äta något du kan vara allergisk mot för nära inpå bröllopet.

Bra mat som hjälper din hy
Försök att dra ner på kaffe, socker och snabbmat veckorna innan bröllopet. Ät istället mat som sägs göra gott för huden så som avokado, bär, fisk, ägg och nötter.
Det är också viktigt att röra på sig då motion håller igång blodcirkulationen och hjälper kroppen att rensa bort slaggprodukter.

Ansiktsbehandling innan bröllopet
En ansiktsbehandling kan hjälpa din hy på traven, dock bör du inte göra den för nära inpå bröllopsdagen då huden kan reagera negativt först på behandlingen. Sikta på att göra en rengörande ansiktsbehandling 4-6 veckor innan bröllopet.

Fuska fram lyster i huden
Det går faktiskt att fuska fram en snygg lyster i huden. Bland annat finns det c-vitamin-serum och diverse highlighter-produkter att testa. En stor trend just nu är strobing, det vill säga att du använder dig en av ljuspigmenterad kräm som du applicerar på de områden som du vill ljusa upp och framhäva.