Du är här Startsida / Mode & Skönhet / Med experthjälpen får du en egen unik look
Med Experthjälpen Får Du En Egen Unik Look

Med experthjälpen får du en egen unik look

Publicerad den oktober 31, 2016

Mixa och matcha-trenden når nya höjder nästa år – det märks inte minst i danska Lillys nya kollektion ”Passions by Lilly”. Kollektionen innehåller eleganta slipklänningar, balett-inspirerade tyllklänningar och rikligt broderade plagg i spets – så att du kan skapa din egen unika look.

Den nya ”Passion by Lilly”-kollektionen skapar du själv. Den är full av eleganta slipklänningar i pudriga nyanser av satäng – till exempel blått, grått, persika, choklad och karamell. I kollektionen hittar du också balett-inspirerade tyllklänningar i utsökta nyanser av rosé, crème och beige. Till det kan du välja bland mängder av rikligt broderade plagg och överdelar i spets som tillsammans med färgade midjeband ger dig en egen unika look.

60 minuter med bröllopsexperten

Men att välja rätt är inte alltid helt lätt. Det har Lilly insett och bjuder därför alla på 60 minuter med riktiga bröllopsproffs – så att du och i lugn och ro kan prova dig igenom Stockholms största utbud av bröllopsklänningar och accessoarer. I Lillys butik i centrala Stockholm kan du göra just det, och din blivande make kan få hjälp han också.

– Vi vill att man i lugn och ro ska kunna komma hit och få svar på alla de frågor man har inför sin stora dag. Därför lägger vi undan en hel timme till alla som bokar tid hos oss på nätet. Det måste få ta tid att prova klänningar, skor och accessoarer – många har ju aldrig provat en brudklänning tidigare, förklarar butikschefen Anna Kentristakis.

Under provtimmen kan man prova klänningar så klart, men också se hur klänningen passar ihop med allt från brudgummens kostym till bälten, örhängen och slöjor.

– Det är faktiskt en svårslagen möjlighet att skapa sig en bild av hur det kommer att se ut under vigseln.

Vill du boka en timmes rådgivning helt gratis? Boka din tid med Lillys experter här.