Du är här Startsida / Mode & Skönhet / 5 brudtrender vi tar med oss från 2017
5 Brudtrender Vi Tar Med Oss Från 2017

5 brudtrender vi tar med oss från 2017

Publicerad den januari 3, 2018

Vackra axlar, blomapplikationer, volanger… vi hoppas att alla är här för att stanna! Väljer du någon av dessa även i år?  

Vi välkomnar 2018 med att se tillbaka på några trender från det gånga året – och vi kommer säkerligen se flera av dessa strosa ner för altaret även i år. Få har väl kunnat undgå den vackra ”bara axlar”-trenden, eller hur romantiska blomapplikationer har börjat ta plats på fler och fler bröllopsklänningar. Det blir spännande att se vad som kommer att dominera på årets fester och bröllop! 

Här är fem favorittrender vi såg under 2017: 

1. Blomapplikationer

Hos bland annat våra svenska super-couture designers Ida Sjöstedt och Ida Lanto syntes denna trend, och de båda ”Idorna” är experter på det skira, romantiskt blommiga. 

blomapplikationer

Bildkälla: Popsugar

blomapplikationer2

Bildkälla: Emma Svensson

2. Byxor

Brallor på bröllop är fortfarande ovanligt, men flera internationella designers, som Viktor & Rolf nedan, bjöd på byxor bland deras bröllopsmode. En sofistikerad jumpsuit kan vara riktigt elegant, för att inte tala om ett par spetsbyxor med tyllsläp. Om man inte är modig nog själv, är annan variant är att låta tärnorna bära byxor eller jumpsuit – bekvämt, trendigt och dansvänligt! 

byxor

Bildkälla: World of Bridal

byxor2

Bildkälla: Glamradar

3. Djup urringning

Denna trend har verkligen tagit bröllopsmodet med storm, och kommer i alla möjliga klänningsvarianter. Allt ifrån figurkramande sjöjungfrumodeller, till spetsdrömmar eller striktare modeller i siden – vi älskar denna ungdomliga och lekfulla trend! 

djup_urringning

Bildkälla: Hey Wedding Lady

djup_urringning2

Bildkälla: Hey Wedding Lady

4. Bara axlar

Denna trend syntes flitigt bland kvinnor världen på diverse sommarplagg under förra året, och så även i bröllopsform. Otroligt smickrande, och visst får man lite Disneyprinsess-vibbar?

off_shoulder

Bildkälla: Style Me Pretty

off_shoulder2

Bildkälla: Brides.com

5. Volanger

Om vi överhuvudtaget ska sammanfatta modeåret 2017 med ett ord så blir det utan tvekan: volanger! Bröllopsklänningar med kjolar av flera lager är visserligen ingen ny trend, men med en modern touch lämnar vi ”marängerna” bakom oss och välkomnar gladeligen volangerna. 

volang_klänning

Bildkälla: Style Me Pretty

volang_klänning2

Bildkälla: Hey Wedding Lady