Du är här Startsida / Inspiration / 7 vackra platser i Europa för ditt drömbröllop
7 Vackra Platser I Europa För Ditt Drömbröllop

7 vackra platser i Europa för ditt drömbröllop

Publicerad den februari 10, 2017

Har du funderat på att gifta dig utomlands men vet inte riktigt vart du ska styra skeppet? Vi listar 7 vackra platser runt om i Europa som hade varit perfekta för ditt drömbröllop.  

Villa Il Borgo – Toscana, Italien

1- foto DIW

Gift er i en gammal borg i hjärtat av Chianti i Toscana med utsikt över det fantastiska landskapet.  Här finns plats för 70-80 gäster och 24 pittoreska rum för gästerna att hyra. Läs mer och titta in bilderna här!

=””>

Chateau de Jaques – Champagne, Frankrike2- foto Olivers Travels

Chateau de Jaques är en otroligt vacker villa från 1700-talet som består av 10 hektar vackra trädgårdar och skogsmarker med sitt egen privata kapell. Från villan är det nära till närmsta by och restauranger. Med tåget kan du dessutom ta dig till Paris på under två timmar. Läs mer och titta på bilder här!

Denvor Manor House – North Denvon, England3 - foto Olivers Travels

Devon Manor House är en kulturmärkt herrgård från 1600-talet. Huset är omgivet av skog, åkrar, trädgårdar, vilda blomsterängar och sjöar. Huset har också en stor öppen innergård och en romantisk gammalt kapellet på tomten. Närmsta granne finns flera kilometer bort vilket innebär att bröllopsfesten kan pågå ända in på småtimmarna. Läs mer och titta på bilder här!

Castle Hotel Hohenstein – Ahorn, Tyskland

4- foto Famous German Castles

Mitt bland grönskande ängar och täta skogar bara några kilometer från Coburg hittar du ett sagoslott för fester, avkoppling och njutning. Castle Hohenstien är omgivet av en romantisk park med ett eget kapell från 13-talet och i dag finns här även ett litet personligt hotell för bröllopets gäster. Läs mer och titta på bilderna här!

Hertelendy Kastely Hotel – Kutas, Ungern

5 - foto Tripadvisor

Hertelendy Kastely är ett magiskt slott som erbjuder stora festytor och vacker miljö. Här kan du boka ett bröllopspaket som innebär att du får hjälp med att anordna alla delar av bröllopet. Vigseln kan hållas på slottets vackra terrass eller i mitten av sjön på en pittoreskt liten ”ö”. Läs mer och titta på bilderna här!

Carmen de los Chapiteles – Granada, Spanien

6 - Spanish wedding planer

Carmen de los Chapiteles erbjuder panoramautsikt över Granada i en magisk miljö. Trots dess läge i staden finns här stora prydnadsträdgårdar med fontäner, buskar och tropiska blommor. Det finns utrymme både inne och ute för ceremonier och mottagningar. Läs mer och titta på bilderna här!

 Næsbyholm Castle – Ringsted, Danmark

7 - The Wedding Location

Næsbyholms slott är ett fantastiskt slott från 1500-talet och beboddes av kung Frederik IV. Idag är det den perfekta platsen för både små och stora bröllop. Läs mer och titta på bilder här!