Du är här Startsida / Inspiration / 3 trender inför höstens bröllop
Hitta din favorit bland de 3 hösttrenderna för bröllop 2019. Hitta stilen med Cervera.

3 trender inför höstens bröllop

Publicerad den september 12, 2019

Det är svårt att slå ett praktfullt höstbröllop! Färgade löv i all sin prakt, stämningsfulla miljöer och romantiskt ljus. Ett höstbröllop känns avslappnat och opretentiöst eftersom det inte är samma press på att vädret ska vara fint som det kan vara på ett sommarbröllop. På ett höstbröllop välkomnar man det mysiga och rustika.

Vi har spanat in hur trenderna ser ut inför höstens bröllopssäsong, här är våra topp tre trender inför höstens bröllop!

 

Trend 1: Grazing table

Detta fantastiska buffébord har vuxit sig större och större under 2019 (både trendmässigt och bokstavligt talat!). Ett grazing table är helt enkelt en gigantisk ost/chark/dessert/plockbricka som dukas upp för att fylla ett helt bord. En vacker uppläggning av maten på bröllopsmottagningen ger njutning till både ögat och smaklökarna. Det ger också en stark wow-faktor som garanterat kommer bli en rolig snackis på bröllopet! Ett maffigt grazing table gör sig helt perfekt på höstens bröllop, då temperaturen är mer fördelaktig för alla godsaker på bordet, och att det är hög mysfaktor att plocka och njuta av allt det goda.

Litet Grazing
Bildkälla
Långt Grazing
Bildkälla
Processed With Vsco With A6 Preset Processed With Vsco With A8 Preset
Bildkälla

Hitta stilen hos Cervera

Pappershållare och skärbräda från Anders Petter. Produkterna hos Cervera du bara måste ha för att fixa ett vackert grazing table.
Pappershållare Anders Petter, 149 kronor. Skärbräda Anders Petter, 249 kronor.

Få till ett perfekt grazing table med enkla produkter i vackert trä för en rustik och höstig känsla. Servera ost och chark på en skärbräda och stapla godsaker på några pappershållare för gästerna att mumsa på under kvällen.

 

Trend 2: Solblekta toner

Trenden med torkade växter och blommor har slagit hårt under 2019. De ljusa, solblekta tonerna passar perfekt i bröllopssammanhang, då de är lika romantiska som bohemiska. Duka med pudriga toner, välj torkade blommor till dekorationen eller varför inte i självaste bröllopsbuketten?

Blekta Toner Blomdekoration
Bildkälla
Blekta Toner Bukett
Bildkälla
Blekta Toner Dukning
Bildkälla

Hitta stilen hos Cervera

Få till dukningen med bestick i guld från House Doctor och ett vackert porslin från Table Top Stories.
Gaffel House Doctor, 79 kronor. Kniv House Doctor, 71 kronor. Tallrik Table Top Stories, 89 kronor.

Ni vill ju såklart att de vackra solblekta tonerna matchar dukningen. Komplettera blomsterarrangemangen med bestick i guld och vackert porslin i vitt.

Trend 3: Rost och terracotta

Visserligen är rostfärger och orangea toner ständigt återkommande under hösten, men i år kommer terracotta-trenden riktigt stort. Rostiga nyanser är helt rätt i höst, och passar perfekt som en accentfärg till en annars avskalad och neutral dukning. Bryt av med gråa toner, liva upp med korall eller matcha med trä, grönska och klassiskt vitt.

Rost Grå Dukning
Bildkälla
Rostig Dukning
Bildkälla: Pinterest
Rostiga Toner
Bildkälla: Pinterest

Hitta stilen hos Cervera

Glas från Table Tops Stories, skål från Borste Copenhagen och servettringar från Table Top Stories.
Glas 2-pack Table Top Stories, 169 kronor. Grå skål Broste Copenhagen, 59 kronor. Servettringar 4-pack Table Top Stories, 149 kronor.

En trend som känns väldigt självklar till hösten. Lek med toner av grått och guld för att komplettera de rostigt röda.

Cevera Ljustake
Dessa vackra ljusstakar är en nyhet hos Cervera till hösten. De passar perfekt till trenden ”Rost och terracotta”. Håll utkik – i butik snart!

Duka med höga ljusstakar i guld. Det höjer mysfaktorn med 100 procent och ger ett väldigt elegant uttryck. Ni behöver alltså inte välja mellan classy och casual.

 

Vilken trend passar er bäst?

Det bästa med dessa 3 trender inför hösten 2019 är ju att de passar så otroligt bra tillsammans! Välj vilken trend som passar er bäst eller mixa dem alla 3 för ett härligt och elegant höstbröllop. Grazing table för att välkomna gästerna till mottagningen, solblekta toner i blomsterarrangemang till dukningen och slutligen de rostiga färgerna. Oavsett vilket så hittar ni stilen hos Cervera.