Du är här Startsida / Inspiration
Brollopstorg1 Puff

9 roliga sätt att fråga dina blivande tärnor på

Det kan vara en liten present, ett kort, eller en aktivitet – men det viktiga är egentligen själva frågan, såklart. Att vara någons brudtärna är inte bara ärofyllt utan faktiskt ett minne för livet.

Wedding Game

Frågelek till brudparet – här är 10 klockrena frågor

En superrolig lek att göra antingen på möhippan, svensexan eller som ett tal på själva bröllopet är att göra en frågelek med brudparet. Ni intervjuar båda var för sig, filmar och ställer samma frågor. Hur mycket vet de egentligen om varandra? 

Wedding Music

68 kärlekssånger med svensk text – perfekta till bröllopet

Välkända svenska musikstycken som är populära att använda vid bröllop.

Wedding

15 bröllopsteman för alla stilar att inspireras av

Har ni tänkt ha något speciellt tema på ert bröllop? Det behövs inte mycket för att skapa en röd tråd, och det blir väldigt fint att ha ett tema som är genomgående. Det kan vara så enkelt som ett genomgående färgtema, till att gå all in med detaljer och dekoration. 

Hitta din favorit bland de 3 hösttrenderna för bröllop 2019. Hitta stilen med Cervera.

3 trender inför höstens bröllop

Det är svårt att slå ett praktfullt höstbröllop! Färgade löv i all sin prakt, stämningsfulla miljöer och romantiskt ljus. Ett höstbröllop känns avslappnat och opretentiöst eftersom det inte är samma press på att vädret ska vara fint som det kan vara på ett sommarbröllop. På ett höstbröllop välkomnar man det mysiga och rustika. Vi har […]

Wedding

12 supertips på inbjudningskort till ert bröllop

Oavsett om det är flera hundra eller bara den närmaste bekantskapen som ska bjudas in till bröllopet behöver ni skicka ut en inbjudan. Men då är frågan, ska man vara kreativ och göra sina egna kort eller beställa färdiga? Låt er inspireras av dessa 12 fina inbjudningskort!

Wedding Plan

Dags att börja planera inför ditt bröllop? Här är allt du behöver veta om planeringen

Bröllopstorgets planeringskalendern med checklista ger dig stenkoll inför den stora dagen. Vi har redan förberett med det mesta som ingår i en planering. Du behöver bara välja det som passar och bocka av.

8 Minnesvärda Sätt Att Fria På

Ska du fria till din älskling? Här är 8 minnesvärda sätt att göra det på

Att fria behöver inte vara ett jättestort projekt, men det är alltid roligt att ägna en extra tanke åt det hela för att göra frieriet minnesvärt. Här kommer 8 exempel på hur Bröllopstorgets medlemmar har friat eller blivit friade till, som de delat med sig av i den här tråden. 

Mohippa

26 tips för en lyckad möhippa

Vem vet bättre än blivande brudar hur en möhippa bör gå till? Här har vi samlat Bröllopstorgets medlemmars bästa tips för en lyckad tillställning!