Du är här Startsida / Festen / Best Western Mälaren – mitt i naturen, nära city
Best Western Mälaren – Mitt I Naturen, Nära City

Best Western Mälaren – mitt i naturen, nära city

Publicerad den november 23, 2011

Som gäst på Best Western Mälaren Hotell & Konferens är du mitt i naturen, men ändå nära Västerås city med dess kommunikationer. Anläggningen passar utmärkt för er som vill hålla bröllopsfest eller fira en högtidsdag. Hotellet tar hand om hela arrangemanget och erbjuder såväl övernattning som helpension.

Vad kan man säga om Best Western Mälaren Hotell & Konferens geografiska placering?
– Vi har en speciell atmosfär här på, med vattnet alldeles intill anläggningen och med en vidunderlig utsikt över Mälaren, säger Tina Viitala, ansvarig för sälj och marknad. Hit tar du och dina gäster er lätt med bil, som ni parkerar gratis direkt utanför entrén. Anläggningen ligger heller inte långt från city, en femton minuters promenad längsmed vattnet och ni är på plats.

Hur många gäster finns det plats för?
– Här håller vi bröllop för upp till cirka 100 gäster. Skåla på terrassen, dinera i restaurang Lunden och dansa natten lång i den åttkantiga lokalen Björken.

Vad kan man säga om lokalerna och omgivningarna?
– Den harmoniska miljön runt om oss präglar alla våra lokaler som är ljusa och rymliga, berättar Tina Viitala. Restaurangen erbjuder en fantastisk utsikt över Mälaren. Anläggningen ligger helt perfekt för en avslappnande promenad längsmed vattnet för förväntansfulla gäster eller pirriga bröllopspar.

Kan man hålla själva vigseln hos er?
– Visst kan ni hålla vigselakten hos oss! säger Tina Viitala. Vad kan passa bättre än att lova varandra evig kärlek precis intill Mälarens vatten, kanske rent av ute på bryggan?

Vad kan man säga om fest och middag hos er?
– Här finns fler olika alternativ på lokaler för er fest. Antingen äter ni i restaurangen och dansar i vår största lokal – Björken, ett lite mindre sällskap kan få sin middag uppe på sjunde våningen i lokalen – Misteln, med en vidunderlig utsikt över Mälaren.

Maten då?
– När du är gäst hos oss lägger du märke till att den trevliga atmosfären följer med hela vägen in i vårt kök. Här är hjärtat alltid med och vi inspireras lika gärna av det kulinariska Italien som det moderna svenska köket. Vi får det säkert att vattnas i munnen, vare sig du planerar för konferens, bröllop eller fest. Se våra menyförslag eller ge oss ditt önskemål, så sätter vi samman en meny som får dig och dina gäster att njuta. Vi serverar frukost, lunch och middag för hela sällskapet. När vädret tillåter serverar vi kaffe och nybakat på terrassen, bara några meter från sjökanten. Vår filosofi är att inget möte eller kalas är komplett utan vällagad och inspirerande mat.

Om man fortfarande tvekar, varför ska man välja Mälaren?
– Med det perfekta läget, 20 meter från Mälaren – med Västerås city runt hörnet, är ingenting omöjligt! menar Tina Viitala. Hit kommer ni med bil eller tåg likväl som med cykel eller promenad, kanske till och med på en båt?

Text: BEST WESTERN Mälaren Hotell & Konferens
Foto: BEST WESTERN Mälaren Hotell & Konferens, BaraBild AB