Du är här Startsida / Annons / Duka för nyårsbröllop i guld och kristall!

Duka för nyårsbröllop i guld och kristall!

Publicerad den oktober 3, 2019

Finns det något mer glamoröst än ett nyårsbröllop? Att föreviga sina löften samtidigt som ett nytt år påbörjas. Och vad kan vara mer festligt än detaljer i guld och lyxiga kristallglas. Vi hjälper dig att skapa ett oförglömligt och magiskt nyår:

Dekorationerna

Tomtebloss i placeringskorten, nyårslöften som bordsdekoration och en liten goodiebag med godsaker till dina gäster.

Om det är någon högtid när du verkligen kan gå loss på dekorationer så är det nyår! En nyårsafton kan inte ha för mycket bling bling och glamour. Utgå gärna från vitt och guld och addera en accentfärg. Svart skapar en fin kontrast och passar bra till ett vinterbröllop. Ljuslyktor och ljusstakar/kandelabrar är vinterbröllopets signum. Här finns många alternativ men välj gärna mässing, eller ljusstakar i kristall för den rätta nyårskänslan.

Collage Ljusstakar Cervera
Dekorativa små ljuslyktor i mässing, ljusstake i kristall och ljusstaken Carat i kristall och rostfritt. Mixa och blanda olika modeller för finaste resultatet. Allt från Cervera.

Glasen

Glas Cervera
Alltid lika festligt med champagnetorn. Ljusstaken Carat i bakgrunden. Bild: Pinterest

Satsa på vackra glas till ditt nyårsbröllop. Kristallglas ger en extra dimension till dukningen. Du vet väl att Cervera nu har inlett ett samarbete med välkända bröllopsuthyrningsföretaget Rental Stories. Där kan du hyra både glas, porslin och dekorationer. Till tolvslaget är champagne ett måste. Vad kan vara mer rätt än ett champagnetorn på ett nyårsbröllop?

Porslinet och besticken

Guld och textilier ger en exklusiv och varm känsla till ditt festbord.  Bild: Shufflestock och Pinterest

Valet av porslin och bestick sätter prägeln på hela dukningen. Låt dina färgval styra även här. En bordsduk i en neutral färg tillsammans med en svart rustik tallrik och en vit assiett eller en i glas blir helt rätt till nyår. Besticken i guld blir som pricken över i.

Hitta stilen hos Cervera

Raw bestickset guld, 16 delar, 799 kr, Rumours champagneskål, 89 kr, Mist tallrik, svart, 89 kr,  Rumours ljusstake, guldfärgad, 349 kr.