Du är här Startsida / Annons
Äktenskapsförord Bröllop

Den romantiska anledningen – därför ska ni skriva äktenskapsförord

Många tänker på romantik när de hör orden frieri, bröllop och giftermål. Inte så mycket när de hör ordet äktenskapsförord, men faktum är att det är något av det mest kärleksfulla du och din älskade kan ge varandra. Vi förklarar varför här.

Tips Sveacasino Bt

Tre tips för ett billigare bröllop

Hur man än vänder och vrider på det, brukar kostnaderna kring ett bröllop dra iväg. Men det finns såklart sätt att komma ner i pris, och nyckeln till att hålla nere kostnaderna behöver inte vara så komplicerade. Räkna dock med att lägga ner lite mer tid och planering – som kommer vara värt det i […]

Hur Stor Carat Skall Man Välja?

Hur stor Carat skall man välja?

Vad är en Carat, spelar den någon roll och hur skall man tänka?

Vad är En Diamant?

Vad är en diamant?

Diamanter är en ädelsten som består av kol som har utsätts för ett otroligt högt tryck och temperaturförhållanden under markens yta. Diamant är faktiskt den hårdaste mineralen som finns om man utgår utifrån Mohs hårdhetsskala. Denna värdefulla ädelsten är den mest exklusiva av dem alla och är kända för att de glittrar och skimrar så fint i dagsljus. Det många inte vet är att diamanter faktiskt inte är eldfasta, de kan därmed brinna upp spårlöst vid tillräckligt hög temperatur.

Cut, Carat, Colour Och Clarity – Så Tolkar Du Diamantens Fyra C:n

Cut, Carat, Colour och Clarity – så tolkar du diamantens fyra C:n

Är du på ringjakt har du säkert inte missat att diamanten bedöms enligt fyra kriterier som alla börjar på C – Cut, Carat, Colour och Clarity. Diamantvärlden är dock minst sagt snårig, och det är inte alltid lätt att välja rätt. Här är guiden för dig.